Хамилтън, Канада

07.11.2012 09:29

Picture

 
Хамилтън. Канада

Насе 34482779
ВКанадски долар (CAD)
Хамилтън е любимо място за Холивуд, за да снимат филмите си. Списъкът на филмите, които са използвали Хамилтън като място включват X-Men, The Incredible Hulk, по-евтино на килограм 2, Max Payne и добра вещица.Хокеят на лед е големия спорт в града и Хамилтън Булдог на местния екип, който играе в Американската хокейна лига. Можете да отидете и да гледате хокейната играта в COPPS Колизеума с прякор "The Dog Pound"
Децата в Хамилтън се научават да карат кънки от две годишна възраст и започват да учат хокей на около четири години!
В Хамилтън има сафари парк, където можете да карате своя собствена кола (възрастните могат) през парка и да наблюдавате лъвове, гепарди и други големи котки. Преди да тръгнете на обиколка, обаче се уверете, че всички прозорци в колата са затворени, защото това не са просто котки, които ще ви потупат по рамото.
Ако решите да ходите на училище в Хамилтън, ще ви трябва хубаво топло палто, защото училището започва през февруари, когато средната температура е -8.3C (17.1F). Времето е толкова студено, че може да замрази косата ви, ако е мокра ( да не говорим за сополивия нос ). Хамилтън кандидаства за домакин на Игрите на федерациите през 2010 г., но загубва офертата с много малка преднина от Ню Делхи. Въпреки това те са били домакини на тези игри през 1930 г.